KV Mechelen sterk op sociale media

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
KV Mechelen sterk op sociale media
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk bewijst het bij de mannen, in eerste provinciale spelen betekent niet dat je helemaal uit de actualiteit moet verdwijnen. Bij de vrouwen volgt een ploeg uit eerste provinciale ook dat voorbeeld... KV Mechelen.

De Dames van KV Mechelen spelen maar in eerste provinciale, waar ze momenteel tweede staan, maar prijken bij de top van de Belgische damesploegen als het om bereik op sociale media gaat. Enkel BeNeLeague club Lierse heeft meer volgers op zowel Twitter als Facebook.

Binnenkort worden er overigens twee mijlpalen bereikt. De vijfhonderdste Facebook-like en de vijftigste Twitter-volger krijgen immers vijf drankbonnetjes. KV Mechelen haalt intussen aan dat er qua beleving nog veel achterstand is op Nederland.

“We weten zelf ook wel dat we qua beleving van het vrouwenvoetbal serieus achterlopen op bijvoorbeeld Nederland”, zegt déléguée Marie-Paule De Bell: “zo heeft de kleinste Nederlandse BeNeLeague-ploeg op Twitter zowat evenveel volgers als alle Belgische BNL-ploegen samen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties