Maes: "Voorzichtig zijn met Patosi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Maes: "Voorzichtig zijn met Patosi"
Foto: © SC

Ayanda Patosi sukkelt met de voet, maar zou normaal gezien wel de derby tegen Waasland-Beveren halen. Peter Maes blijft wel voorzichtig en wil geen risico nemen met de vinnige Zuid-Afrikaan.

Sander De Graeve in Lokeren

De middenvelder sukkelde lang met een blessure en had deze week last van de voet. "Ayanda komt van ver terug en is eigenlijk nog aan het komen. We moeten hem blijven beschermen en willen hem niet verliezen. Dat is ook de reden waarom ik hem aan het eind van de wedstrijd tegen Gent verving."

"Het proces zet zich voort en hij heeft maandag en dinsdag wat rustiger getraind. Ik hoop dat hij vandaag (op woensdag traint Lokeren niet, nvdr.) fit is. Negentig minuten kan hij fysiek wel aan, maar zijn lichaam nog niet. Dat moet nog continuïteit krijgen."

Verder zijn er nog enkele blessures bij Lokeren. "Remacle is op de terugweg. Hij is al aan het lopen dus dat zie ik gunstig evolueren. Voor het overige blesseerde Saglik zich bij zijn invalbeurt in de allerlaatste minuut. Hij heeft een probleem aan de kniebanden. Hij zal twee of drie weken out zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties