Cercle en Unibet willen fans (letterlijk) groen spuiten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Cercle en Unibet willen fans (letterlijk) groen spuiten
Foto: © SC

Het is derbytijd in Brugge en dat wil Cercle niet onopgemerkt laten voorbij gaan. In samenwerking met sponsor Unibet moet elke fan een groen jasje aan.

Donderdag 'ontvangt' Cercle de buren van Club Brugge. De Trutten willen de derbykoorts dan ook aanvatten om een heel opvallende actie in de kijker te zetten. Unibet installeert immers een 'green wash' aan het Jan Breydelstadion.

Cercle wil haar fans dus letterlijk groen spuiten en vraagt daarom aan iedereen om in witte (afgedragen) kledij naar het stadion af te zakken. "De groene verf kan immers sporen nalaten", klinkt het bij De Vereniging.

Maar dat is nog niet alles. De eerste vijfhonderd fans die zich door de 'green wash' laten behandelen krijgen een gratis toegangskaart van Unibet. Abonnees kunnen op die manier een vriend(in) of familielid meenemen naar de derby.

Geloven jullie in een groen-zwarte overwinning?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je in dat geval maar liefst 300 euro op. Voetbalkrant.com helpt je dan ook graag een handje. Haal via DEZE LINK snel je gratis wedtegoed (60 euro) op en gok vanavond nog op de winstkansen van je favoriete club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties