Grétarsson: "Dringend nood aan capabele scheidsrechters"

Leander Mespreuve
| 118 reacties
Grétarsson: "Dringend nood aan capabele scheidsrechters"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Met de aanstelling van Michel Preud'Homme hoopte Club Brugge om opnieuw attractief voetbal op de mat te kunnen leggen. Met veel tromgeroffel werd de coach binnengehaald, maar enkele weken later is de sportieve balans van Blauw-Zwart negatief. Grétarsson reageert strijdvaardig.

“We moeten vooral rustig blijven en hard werken”, aldus de sportief-directeur. “De puntjes zullen snel op de i gezet worden. Ik zag in de derby tegen Cercle een goed Club Brugge, zeker voor de rust. Enkel de afwerking ontbrak, al moet ik ook de Cercle-doelman een pluim geven voor zijn prestatie.”

“Bovendien was de rode kaart van Vazquez overdreven. Ik wil dit niet gebruiken als hoofdexcuus voor de nederlaag, maar het speelde toch een grote rol. Ondanks het mannetje minder bleven we de betere  van Cercle", klonk het optimistisch.

Grétarsson heeft ook kritiek op het scheidsrechterkorps in eerste klasse: “We hebben dringend nood aan capabele refs. Deze zijn zeldzaam dit seizoen. Zes rode kaarten in dertien wedstrijden is niet normaal. Enkel die van De Bock op Mechelen was terecht."

De sportief-directeur eindigde met een positieve noot: “Gelijk wat er gebeurt, ons zal je niet klein krijgen. We zullen hard toeslaan, let op mijn woorden”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties