Lukaku "Geen spijt van keuze voor Everton"

Joris De Wolf
| 6 reacties
Lukaku "Geen spijt van keuze voor Everton"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku startte als een wervelwind aan zijn Everton-carrière. Met vijf doelpunten in evenveel wedstrijden is hij een heel belangrijke pion in het team van trainer Martinez. "Met Everton heb ik de juiste keuze gemaakt. Ik word nog elke dag beter."

In een interview met The Daily Mail blikt Lukaku terug op zijn eerste maanden in het shirt van The Toffees. “Ik heb zeker geen haatgevoelens tegenover Chelsea. Het zijn tenslotte nog altijd mijn ploeggenoten. Mensen willen me op het veld zien, daarom tekende ik voor Everton.”

Over zijn trainer bij Everton heeft The Tank niets dan lof over. “Ik weet van mezelf wat er nog beter moet aan mijn spel. Roberto verbetert me op elk denkbaar aspect. Hij wil dat ik nog beslissender wordt in de 16 meter, ook mijn balaanname moet beter.

“Spelers hebben nu eenmaal goede en minder goede punten. Sommigen werken alleen maar aan hun slechte punten waardoor ze hun goede uit het oog verliezen. Bij Martinez werken we aan beide aspecten. Dit seizoen hoop ik uiteraard mijn goede vorm aan te houden. Hopelijk kan ik zo veel mogelijk de 90 minuten uitspelen. Dat is de laatste jaren niet veel voorgevallen.”

Zondag neemt Everton het op tegen het Tottenham Hotspur van Moussa Dembélé en co. Mits een overwinning springen The Toffees over The Spurs in het klassement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties