Reactie Camus: "Tweede helft zorgt voor dubbel gevoel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Camus: "Tweede helft zorgt voor dubbel gevoel"
Foto: © SC

Fabien Camus kroonde zich gisteren tot matchwinnaar in het Stade Tondreau van RAEC Mons. De middenvelder was goed voor een doelpunt en twee assists. "Maar ik voel me momenteel niet de patron van deze ploeg."

Cédric De Volder in Bergen

KRC Genk pakte gisteren de overwinning – en de leidersplaats – bij RAEC Mons. Fabien Camus kroonde zich met een doelpunt en twee assists tot koning van de 2-3-overwinning. “Ik ben dan ook heel tevreden over mijn wedstrijd, maar vooral de driepunter is van belang. Al zorgt onze tweede helft voor een dubbel gevoel.”

"Wisselwerking met Gorius verloopt uitstekend"

De Franse Tunesiër zit dit seizoen al aan vijf rozen en twaalf assists. Toch wil hij niet gezegd hebben dat de patron van KRC Genk is. “Al voel ik me vereerd dat jullie dat wel zo zien”, lacht Camus. “Het is altijd moeilijk om doelpunten te maken. Ik probeer gewoon altijd mijn wedstrijd te spelen.”

De middenvelder schippert nu al enkele weken tussen een centrale stek en een plaats op de linkerflank. Wat is nu zijn favoriete positie? “Dat is dé plaats op het veld”, besluit Camus. “Ik merk ook dat de wisselwerking met Julien Gorius uitstekend verloopt. Het is dan ook geen verrassing dat we naast het veld goede vrienden zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties