Reactie Jarige Van Holsbeeck geniet: "De Zeeuw van bij Ajax gezien"

Jarige Van Holsbeeck geniet: "De Zeeuw van bij Ajax gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zijn 59ste verjaardag kreeg Herman Van Holsbeeck het mooiste cadeau van al van zijn spelers. Met moed, karakter en vooral veel strijdlust veroverden die een punt in vestiging van Paris Saint-Germain.

Uw reporter ter plaatse

Van Holsbeeck glunderde nadat hij de kleedkamer bezocht had en de spelers had toegesproken. "Trots!", dat was het eerste woord dat Van Holsbeeck uitsprak. "Tegen een wereldploeg als PSG een punt pakken, dat had niemand gedacht. We hebben vandaag misschien niet de beste Zlatan en het beste Parijs gezien, maar dat neemt niet weg dat het ook onze spelers waren die daarvoor zorgden."

En Van Holsbeeck lichtte er enkele spelers in het bijzonder uit. "Ik ben vooral blij voor Anthony Vanden Borre. Die jongen komt van heel ver terug en bevestigt dat hij weer voetballer is. En dan ook Demy de Zeeuw. Ik heb al enkele keren gezegd dat ik de De Zeeuw van bij Ajax nog niet gezien had. Wel, vandaag heb ik hem wel gezien. Maar heel de groep heeft gestreden voor elke vierkante meter. Heb je gezien hoe bijvoorbeeld Praet zijn verdedigende werk opknapte?"

"Alles is terug mogelijk"

En daar lag voor de manager van paars-wit de sleutel tot het succes. "In de heenmatch deed misschien niet iedereen zijn verdedigend werk, maar vandaag was dat fantastisch. Dat is ook de enige manier om tegen zo'n superploeg een resultaat te halen."

En voor Van Holsbeeck was het alvast een extra reden om te feesten. "Mijn spelers gaven me de mooiste cadeau", aldus de dinsdag 59 jaar geworden manager. "Ik ga straks samen met de spelers een glaasje champagne drinken - eentje! We zitten weer in de race voor de derde plaats na het verlies van Benfica. Alles is terug mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties