Clepkens verruilt de Freethiel voor het Guldensporenstadion

Clepkens verruilt de Freethiel voor het Guldensporenstadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren maakte zopas bekend dat het een akkoord heeft met Kortrijk over de transfer van Michaël Clepkens. De doelman bereikte zelf ook al een akkoord met de ploeg van Hein Vanhaezebrouck.

"Clepkens mag vanaf heden al meetrainen met de kern van KV Kortrijk. De Geschillencommissie van de KBVB moet wel nog oordelen over de gegrondheid van de transfer, aangezien het een overstap buiten de transferperiode betreft. Bij doelmannen geldt in zo’n geval wel een bijzondere regelgeving wanneer een club met een tekort aan keepers op de ‘squad list’ kampt", laat Waasland-Beveren weten.

Kortrijk heeft na de blessure van Rémy Pillot immers enkel nog Darren Keet en moest zelfs Patrick Deman op de bank zetten. "Waasland-Beveren wil de 27-jarige Clepkens niet verhinderen deze kans te grijpen en is de doelwachter erkentelijk voor zijn getoonde inzet en geleverde diensten aan de club. Wij wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", klinkt het nog op de website van de Waaslanders.

Bij Waasland-Beveren hoefde Clepkens niet op veel kansen meer te rekenen. Coosemans is de nummer één en daarnaast heeft de club ook nog Kenny Steppe onder contract staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties