Interview Watt: "Bleef toch liever op het veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Watt: "Bleef toch liever op het veld"
Foto: © SC

Tony Watt kreeg vorig weekend al na 21 seconden een rood karton onder de neus voor een vermeende slag op Ederson Tormena van Charleroi. Hij kreeg er uiteindelijk geen schorsing voor.

Door Sander De Graeve

"Ik pakte nooit eerder een rode kaart", steekt de Schotse huurling van Celtic van wal. "Die nummer 27 van Charleroi deed gewoon alsof hij een blessure aan zijn gezicht had. Het was pure komedie. Ik ben blij dat ik er geen schorsing voor kreeg, want dan had ik me heel erg benadeeld gevoeld."

"Zo de scheidsrechter belazeren, dat is toch geen aspect dat je in je spel wil hebben", vraagt Watt zich verder nog af. De spits staat nu wel in de top-10 van de snelste rode kaarten ooit. "Het is mooi om geschiedenis te schrijven", lacht Watt. "Neen, even serieus, ik was veel liever op het veld blijven staan." Ook van zijn thuisland kreeg hij reacties. "Iedereen denkt dat ik hem een slag gegeven heb, ik moet dus het één en ander rechtzetten."

Door onder meer ziekte kwam Watt nog niet zoveel in actie bij Lierse. Wedstrijden spelen was zijn hoofddoel. "Het niveau in België is niet slecht, ik ben blij dat ik zo'n niveau aan kan. Hopelijk kan ik snel meer spelen. Dan pas zal ik mezelf een doel opleggen qua goals." Hoe nauw zijn club Celtic hem volgt weet hij niet. "Dat laat ik over aan mijn manager."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties