Reactie Wilmet: "Oostende bewijst ongelijk criticasters"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wilmet: "Oostende bewijst ongelijk criticasters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Wilmet loodste KV Oostende met een vroeg doelpunt naar een levensbelangrijke zege. De middenvelder heeft er alvast een goed oog in. "Deze groep kan een volledig seizoen vechten."

Cédric De Volder in Oostende

The Kustboys boekten gisteren een noodzakelijke driepunter. In het eigen Albertpark werd RAEC Mons verslagen met 2-0. Jonathan Wilmet zette de promovendus al na zes minuten op weg met een doelpunt. "En het konden er eigenlijk twee geweest zijn", lacht de middenvelder. "Maar in de tweede helft zat ik kapot toen ik oog in oog stond met de bezoekende doelman. "

"Belangrijk voor vertrouwen"

"Deze zege is belangrijk voor het vertrouwen", gaat Wilmet verder. "De voorbije weken legden we goed voetbal op de mat, maar pakten we geen punten. Nu kan de riem er met een gerust gemoed eventjes af."

KVO kampeert momenteel boven de degradatiestreep. "Nochtans geloofde een tijdje geleden niemand in onze kansen", besluit de voormalige speler van onder meer STVV en KV Mechelen. "KV Oostende bewijst momenteel het ongelijk van die criticasters. Dit is een team dat kan vechten tot het einde van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties