Mourinho komt Rode Duivels bekijken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Mourinho komt Rode Duivels bekijken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag nemen de Rode Duivels het op tegen Colombia. Er zal alvast een speciale gast aanwezig zijn in het Koning Boudewijnstadion. José Mourinho zakt namelijk af naar België en zal de wedstrijd bijwonen.

Dat The Special One de vriendschappelijke interland bijwoont is op zich niet zo speciaal. Vier spelers uit de selectie van Marc Wilmots staan namelijk op de loonlijst van Chelsea. Van die vier komt er wel maar één iemand aan spelen toe bij The Blues: Eden Hazard.

Romelu Lukaku speelt momenteel op huurbasis bij Everton, terwijl Thibaut Courtois aan zijn derde seizoen bij Atlético begon. Kevin De Bruyne tot slot, moet zich steevast tevreden stellen met een plaats op de bank of tribune. Daarom wil de Portugese oefenmeester zijn spelers dus ook eens in actie zien tijdens een wedstrijd van de Rode Duivels.

Falcao naar Chelsea?
Maar er zou meer zijn. Mourinho zou nog speuren naar offensieve versterking en zou Radamel Falcao op zijn verlanglijstje hebben staan. De manager van Chelsea zou volgens ESPN willen zien wat de Colombiaanse doelpuntenmachine kan klaarmaken tegen de sterke achterhoede van onze nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties