Reactie Dejaegere: "Heel belangrijke goal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Dejaegere: "Heel belangrijke goal"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere brak de ban voor AA Gent tegen Waasland-Beveren. Het doelpunt deed de middenvelder, die niet denderend aan zijn carrière bij Gent begon, overduidelijk deugd.

Sander De Graeve in Gent

De 1-0 van Dejaegere brak de match open, vlak daarna maakte El Ghanassy het af. "Dat eerste doelpunt was heel belangrijk. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de hele ploeg. We moesten vandaag geduld hebben, de coach gaf dat ook mee, en dat loonde."

De goal is voor Dejaegere misschien de ommekeer. "Dat eerste doelpunt was wel een opluchting, zeker na die mindere start. Sinds Rednic er is krijg ik erg veel vertrouwen. Ik lig ook goed in de groep. Dan speel je automatisch beter."

Ook het feit dat Gent opnieuw met drie op het middenveld speelt zorgde mee voor de goeie prestatie van Dejaegere. "De verstandhouding met Renato Neto en Hannes Van Der Bruggen is erg goed. Ik mag me ook offensief uitleven."

De Ghelamco Arena wachtte al lang op een zege. "Dat merkte je. Normaal hoor ik het publiek niet als ik gefocust ben op de wedstrijd. Bij een uittrap van Sergio was ik toch even onder de indruk. Het weergalmt hier ook echt goed. Het is ook voor hen goed dat we hier nog eens konden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties