Reactie Van Der Bruggen even in paniek: "Ik voelde mijn been niet meer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Van Der Bruggen even in paniek: "Ik voelde mijn been niet meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won gisteren nog eens in eigen huis. Daarmee haalde het voor het eerst dit seizoen een zes op zes. Hannes Van Der Bruggen was achteraf heel tevreden, ook al was er enkele minuten voor affluiten even paniek bij de middenvelder.

Sander De Graeve in Gent

Het leek even of hij naar de kant moest met een blessure na een duel met Maric, maar het bleek al bij al mee te vallen. "Ik voelde mijn been tien seconden niet meer, hij ging op een zenuw staan en ik voelde een knak. Ik was even in paniek, maar heb de match toch rustig kunnen uitspelen."

Een match rustig uitspelen, het was voor de hele Gentse selectie een ongewoon feit. "We wisten dat ze compact gingen spelen en dat wij geduldig moesten zijn. In de eerste helft hadden we al wat kansen via Neto en Sloan. Volgens mij is er weinig af te dingen op onze zege."

Ook een thuiszege was al lang geleden. "Dat doet echt plezier, onze laatste zege hier was al in augustus. Maar het meest positieve is het feit dat we terug tussen de mensen staan." De Mexican Wave ging zelfs door het stadion. "Als het al zo lang geleden is, mag je de supporters geen ongelijk geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties