Porto verslikt zich in Austria Wien

FC Porto is er niet in geslaagd de drie punten te pakken tegen een stug Austria Wien. Het werd 1-1 in het Estadio Do Dragao. Onze landgenoot Steven Defour startte in de basis maar werd bij de rust vervangen.

De Oostenrijkers kwamen onverwacht op voorsprong in Portugal. Kienast scoorde al na elf minuten het openingsdoelpunt. Die tussenstand bleef onveranderd tot aan de rust.

Na de koffie bleef het antwoord van Porto niet lang op zich wachten. De Colombiaan Jackson Martinez zorgde al na drie minuten in de tweede helft voor de 1-1. Verder kwamen de Portugezen niet meer.

Daardoor moeten ze op de laatste speeldag nog vol aan de bak op het veld van Atlético Madrid. Austria Wien ontvangt Zenit Sint-Petersburg. In de staan hebben de Russen een puntje voorsprong op Porto. Austria Wien is laatste met twee punten.

De wedstrijd tussen Zenit Sint-Petersburg en Atlético Madrid werd al om 18u afgewerkt. Een matchverslag vindt u HIER.