FM: Lombaerts wordt assistent bij Anderlecht

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
FM: Lombaerts wordt assistent bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant.com kijkt de komende weken in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Vandaag is het de beurt aan Nicolas Lombaerts.

Clubniveau

Lombaerts blijft lang bij Zenit, maar op zijn 33e kiest hij nog voor een laat avontuur bij PAOK. In zijn periode bij de Russische club blijft hij wel geplaagd door blessures, waardoor hij zelden aan meer dan 20 optredens per seizoen komt. Hij is er wel lange tijd kapitein.

Na zijn pensioen als actief voetballer wordt hij coach. Zijn eerste betrekking is die van assistent-coach bij Anderlecht.

Nationale ploeg

Nicolas Lombaerts haalt in totaal nog elf caps, maar wordt vooral als backup gebruikt. Zo komt hij zelden meer dan drie keer per seizoen in actie voor de Rode Duivels. Hij maakt wel nog enkele grote tornooien mee.

Eretitels

Lombaerts haalt met Zenit geen titels meer, CSKA en zelfs Lokomotiv Moskou zijn de troepen uit het voormalige Leningrad steeds te snel af.

Kijk zelf hoe het de andere Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van de andere Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties