Thomas Buffel heeft geen schrik: "Uitgaan van eigen sterkte"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Thomas Buffel heeft geen schrik: "Uitgaan van eigen sterkte"
Foto: © SC

Racing Genk neemt het vanavond op tegen Dinamo Kiev. De heenwedstrijd wonnen de Limburgers met het kleinste verschil. "Net als in Oekraïne zal er een collectief goede prestatie geleverd moeten worden om de drie punten te pakken."

Thomas Buffel kende de voorbije dagen niet veel rust. Zijn vrouw beviel van een tweeling en Genk verloor met zware cijfers op het veld van Oostende. “Ik ben zeker uitgerust voor de partij, ik heb ’s nachts goed kunnen slapen.”

“We zullen net als in de heenmatch een perfecte wedstrijd moeten spelen”, zegt Buffel aan de Gazet Van Antwerpen. “Dit Kiev is helemaal anders dan in de heenwedstrijd. We mogen zeker niet speculeren op een gelijkspel, voor je het weet krijg je dan een doelpunt tegen en dan sta ja daar.”

Racing Genk staat er nog altijd goed voor in zijn groep. De troepen van Mario Been hebben een punt voorsprong op Kiev en vijf op Rapid Wien en FC Thun. “We moeten uitgaan van onze sterkte. Op de juiste momenten aanvallen en op de juiste momenten ons laten terugzakken om de organisatie te behouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties