Volg de Rode Duivels in Brazilië via 'Follow my team'

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Volg de Rode Duivels in Brazilië via 'Follow my team'
Foto: © SC

Heel wat supporters dromen ervan om de Rode Duivels te volgen naar Brazilië. Na de loting van volgende week vrijdag start de ticketverkoop twee dagen later en kan die droom werkelijkheid worden. Via de Follow my team-formule kunt u bij de drie groepswedstrijden aanwezig zijn.

Benieuwd hoe zo’n WK-tiendaagse eruit kan zien? Stel dat België uitgeloot wordt in groep B, kan dit een voorbeeldroute zijn:

13 juni

Vertrek in Zaventem om 7u. Na een vlucht van 8 uur komt u rond de middag (lokale tijd) aan in Brazilië (Salvador de Bahia) en kunt u meteen naar de eerste groepswedstrijd om 16u! Na de match reist u meteen door naar Rio de Janeiro, waar in het Belgian Camp hopelijk de eerste overwinning kan gevierd worden. De volgende dagen kunt u overdag genieten van de toeristische attracties in de regio (denk aan Copacabana, Paraty) en ’s avonds van de andere WK-wedstrijden.

18 juni

Tweede groepswedstrijd in het Maracana-stadion. Daarna volgen opnieuw vier vrij in te vullen dagen, ideaal voor excursies of gewoon genieten aan het strand.

23 juni

Derde groepswedstrijd in Curitiba. De match begint om 13u en aansluitend volgt de terugvlucht naar België. Tenzij u liever nog even langer in Brazilië blijft natuurlijk…

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de officiële website brazil.belgianreddevils.be 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties