Duitse en Nederlandse topper LIVE

Redactie
| 0 reacties
Duitse en Nederlandse topper LIVE
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van de leukste duels uit de Eredivisie & Bundesliga deze namiddag en avond.

In Nederland wordt het alweer een leuk dagje dat alle kanten uit kan. Iedereen kan weer een goede zaak doen in het klassement. Zo is er Ajax tegen Nac en komt ook Twente aan de bak, maar uitkijken is het toch vooral naar PSV tegen Vitesse. 

De club uit Eindhoven is helemaal teruggezakt in het klassement en zoekt dringend een driepunter, terwijl Vitesse met winst helemaal bovenaan wil blijven meedraaien.

En dan is er ook nog topvoetbal in Duitsland, met het duel tussen Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. Een van beide teams zal al zeker kostbare punten verliezen in de titelstrijd. 

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan PSV eindelijk nog eens winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als PSV de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 123 euro. Gokken op Vitesse kan je ook goed uitkomen: 204 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties