Reactie Jorgensen bitsig: "Afgelopen week toch te zwak?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Jorgensen bitsig: "Afgelopen week toch te zwak?"
Foto: © SC

Jesper Jorgensen haspelde vanavond een uitstekende partij af met Club Brugge. De middenvelder bekroonde zijn prestatie zelfs met een doelpuntje. "Maar Club heeft nog een lange weg voor de boeg."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge had vanavond geen moeite met KV Mechelen. De troepen van Harm van Veldhoven werden naar Antwerpen gestuurd met een droge 3-0 in de sportzak. Jesper Jorgensen en Vadis Odjidja-Ofoe toonden zich orkestleiders op het middenveld. Hoe voelt eerstgenoemde zich op het ‘vernieuwde’ middenveld?

“Ik vind het leuk, maar veel is er niet veranderd. Club speelt eenzelfde systeem met andere spelers, hé. Al acteer ik zelf in een meer defensieve rol. Of de winterstop ongelegen komt voor ons? Ik las na de bekeruitschakeling in Kortrijk nog dat Club niet goed genoeg is voor een titelstrijd. Ik wil nu gewoon zwijgen en voetballen.” (bitsig)

"Het klinkt allemaal een tikkeltje negatief"

Terug naar de wedstrijd. Malinois kon op geen enkel moment weerwerk bieden tegenover het spel van Club Brugge. “Dat klinkt een tikkeltje negatief”, gaat de Deen verder. “We ontwikkelden een hoog tempo en daar had Mechelen moeite mee.”

Ondertussen rukt blauw-zwart opnieuw op naar de tweede stek in het klassement. Is de druk nu eventjes van de ketel? “Ons voetbal gaat elke week in stijgende lijn”, besluit Jorgensen. “Maar we zijn er allemaal van overtuigd dat het nog een pak beter kan. Club Brugge heeft nog een lange weg voor de boeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties