Reactie Rednic boos op El Ghanassy: "Hij gaat betalen"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Rednic boos op El Ghanassy: "Hij gaat betalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic is boos op El Ghanassy. De coach draagt discipline hoog in het vaandel en laat dat net zijn waar El Ghanassy zaterdagavond tegen zondigde. Rednic is dan ook duidelijk: "Hij gaat betalen."

Robby Morren in Lier

Waar alles om draait? Bij een 0-2 voorsprong ging de bal voor AA Gent op de stip. Pedersen was aangeduid om de penalty's te nemen en wilde trappen maar El Ghanassy stuurde zijn ploegmaat wandelen, negeerde de instructies van zijn coach, en trapte de elfmeter zelf tegen de touwen.

"Ik moet Yassine feliciteren met zijn wedstrijd maar voor wat hij gedaan heeft gaat hij een boete betalen", zo was Rednic niet mis te verstaan uit na de wedstrijd.

"Hij zal dit in de toekomst niet meer doen wat hij nu heeft gedaan", maakt de Roemeen zich sterk. "Discipline is heel belangrijk, dat moeten de spelers respecteren. Over grote voetbalkwaliteiten beschikken volstaat alleen niet, maar ik heb vertrouwen in hem."

"Anderlecht en Club Brugge zijn voor ons belangrijke examens"

Verder liet de coach ook optekenen dat hij benieuwd is hoe Gent het zal doen in de toppers tegen Anderlecht en Club Brugge de komende weken. "Dat is voor ons een belangrijk examen. Ik wil zien welke progressie we hebben gemaakt op alle fronten: fysiek, technisch, tactisch. We hebben nu een week om die match tegen Anderlecht goed voor te bereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties