Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 18 is achter de rug en ook deze week stelt Voetbalkrant.com opnieuw het team van de week samen. Onze redacteurs woonden de wedstrijden in de Jupiler Pro League bij en hieronder kom je te weten welke spelers het meeste indruk maakten.

Doel

In doel ging het deze week tussen Didier Ovono van Oostende en Sammy Bossut van Zulte Waregem. De keuze viel uiteindelijk op de sterke nieuwkomer van de kustploeg. Hij straalde vertrouwen uit in het Oostendse doel en verdient zijn plek in het team van de week.

Verdediging

Achterin kunnen we niet naast de prestatie van Mijat Maric kijken. Hij hield samen met Alexander Scholz het schip recht toen Lokeren met tien man een 0-2 voorsprong op Genk met succes verdedigde.

Nog in de achterhoede vinden we Denis Dessaer. Hij speelde amper tien minuten, maar verzette meer werk dan sommigen in de volle 90 minuten. Dit tot tevredenheid van coach Vanderbiest.

Middenveld

Het middenveld is deze keer goed gestoffeerd. Tim Matthys krijgt een welverdiende pluim, zonder hem was Bergen misschien al definitief dood en begraven. Daarnaast onthouden we ook de prestaties van Odjidja en Jorgensen, zij speelden bij Club de pannen van het dak én toonden hun scorend vermogen.

Ook Hans Vanaken krijgt een selectie in het team van de week. De aanvallende middenvelder liet de bal goed rondgaan en zette met zijn maats enkele knappe acties op poten op Genk.

Aanval

Voorin treffen we nog één van de Lokerse blikvangers aan. Junior Dutra bewees het gelijk van zijn coach om Harbaoui op de bank te posteren met een goal en een assist. Op rechts wordt hij bijgestaan door Andy Najar, een ontdekking bij Anderlecht. Links zorgde Kaya van Charleroi steeds voor gevaar, maar zag hij Pollet zijn beste inzet over doel jassen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties