Reactie D'Haene: "Grond zakte weg onder mijn voeten toen arbiter floot"

D'Haene: "Grond zakte weg onder mijn voeten toen arbiter floot"
Foto: © SC

Geen Europese lente voor Zulte Waregem, dat is de bittere realiteit voor de spelers. Vooral de oudgedienden zaten na de partij duidelijk in zak en as, zo ook Karel D'Haene. De strafschop was ook voor hem het omslagpunt.

Aernout Van Lindt in Brugge

 “Het ging 77 minuten goed”, aldus Karel D’Haene. “We hebben niets klaargemaakt, maar vooral ook niets weggegeven. Dan weet je dat het 0-0 zal blijven als je geen fout maakt. Toen komt die strafschop en dan krijg je de afstraffing en is het te laat.”

Als ervaren rot wist de centrale verdediger heel goed dat het voorbij was toen de strafschop gefloten werd: “De grond zakte weg van onder mijn voeten toen hij floot. Ik keek naar Davy (De fauw) en hij wist ook dat het om zeep was.”

"Het was de vijfde ref die zei dat het strafschop was. Het is altijd slecht om een penalty tegen te krijgen, maar dat doet niemand bewust. Het is gewoon een serieuze ontgoocheling en het was ook een nadeel niet in Waregem te kunnen spelen."

"Was kroon op werk geweest"

De loting maandag zal met een wrang gevoel worden bekeken: “Dan weet je wat je laat liggen. We hebben een unieke mogelijkheid op een leuke affiche laten liggen sowieso. Dit is echt bitter, een serieuze klap", is D'Haene eerlijk.

"Het was heel stil in de kleedkamer, want de ontgoocheling was groot. Europese overwintering was de kroon op het werk geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties