Mbemba: "Elke avond sprintjes trekken op parking"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Mbemba: "Elke avond sprintjes trekken op parking"
Foto: © SC

Chancel Mbemba ondertekende een sterk verbeterd contract bij RSC Anderlecht. De Congolees weigert momenteel stappen over te slaan. "Ik wil nog minstens twee seizoenen bij deze club blijven."

Chancel Mbemba zag zijn contract een dikke week geleden met enkele (waardevolle) nulletjes aanzwellen. Op die manier bedankt RSC Anderlecht de verdediger voor zijn prestaties van de afgelopen maanden. De Congolees verdrong immers Bram Nuytinck uit de ploeg en lijkt goed op weg om een transfer te versieren.

“Maar ik wil nog twee à drie jaar bij deze club blijven”, vertelt Mbemba in Het Nieuwsblad. “Mijn enige taak is momenteel hard werken om nog beter te worden. Ik trek zelfs elke avond naar de parking van het Westland Shopping Center om er op de helling sprintjes te trekken.”

“Vincent Kompany is mijn grote voorbeeld”, besluit de 19-jarige Congolees. “Ik heb er echt alles voor over om te slagen. Wat mijn vriendin daarvan vindt? Ik heb daar de tijd of het geld niet voor. Ik zet alles op mijn carrière en onderhoud ondertussen mijn familie in Congo.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties