Reactie Monteyne teleurgesteld: "Geen uitleg voor"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Monteyne teleurgesteld: "Geen uitleg voor"
Foto: © SC

Pieterjan Monteyne reageerde aangeslagen na de verloren wedstrijd tegen Cercle. Al probeerde hij zich op te trekken aan hoe de ploeg reageerde na de rust.

In de eerste helft kregen we een erg zwak Bergen op het toneel, dat Cercle al snel tot 2-0 zag uitlopen. “We wonnen geen duels, speelden veel te laag, wat de coach niet gevraagd had. Cercle kwam van alle kanten en wij hadden er geen antwoord op, terwijl we nochtans met drie verdedigende middenvelders stonden. Ik heb er geen uitleg voor.”

Janevski moest wel een donderpreek houden tijdens de koffie om z’n troepen weer op scherp te krijgen en zo proberen te redden wat er nog te redden viel. “De coach zei tijdens de rust: ofwel laten we de kopjes hangen en gaan we met 4 of 5-0 de boot in, ofwel reageren we als groep en geloven we erin.”

Het siert de Draken dat ze vol overgave voor optie twee gingen. “Dat deden we zeker maar we konden niet op het juiste moment scoren. We hebben wel een sterke reactie getoond als groep en dat moeten we meenemen naar de volgende matchen,” besloot Monteyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties