Reactie Wilmet: "Het was een goeie ren hé?"

Wilmet: "Het was een goeie ren hé?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Wilmet kwam voor de tweede week op rij van de bank om de match te beslissen. Tegen OH Leuven deed hij dat met een intikkertje, maar het was vooral zijn loopactie vooraf die indruk maakte.

Heel Oostende stond immers in een egelstelling te verdedigen bij een Leuvense corner. Wilmet moest van de eigen achterlijn helemaal naar voor 'crossen' om de voorzet van Canesin binnen te tikken. "Het was een goeie ren hé?", lachte Wilmet. "Het was een makkelijke goal, maar je moet er toch maar staan. Dat bewijst nog maar eens dat we iedereen nodig hebben en dat we voor elkaar werken."

Wilmet zit voorlopig op de bank en wordt door Vanderbiest als joker gebruikt. "Ontgoocheld? Nee, het is de keuze van de coach en die respecteer ik. Zoals ik al zei: iedereen is belangrijk bij ons. In welke rol dan ook. En als ik blijf werken, komt een nieuwe kans wel. We weten dat de volgende matchen niet gemakkelijk gaan zijn, maar we zitten in een positieve flow en die willen we uitbuiten."

Het lijkt er op dat de ploeg van Oostende nog meer naar elkaar is toegegroeid. "Het is ongelooflijk. Sinds ik hier ben, voelde ik me direct thuis. Niemand spreekt achter elkaars rug, we gaan allemaal voor één doel. Een heel leuk gevoel om hier deel van uit te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties