Louwagie bevestigt: "Ja, er komt een diepe spits"

Louwagie bevestigt: "Ja, er komt een diepe spits"
Foto: © SC

Michel Louwagie was vanavond te gast in Extra Time. De manager van AA Gent bevestigde dat de Buffalo's in de winterstop op zoek gaat naar een diepe spits.

Na het vertrek van Mboyo viel er een leemte in de aanval van AA Gent. De topschutter van de Buffalo’s is momenteel El Ghanassy, met amper vijf doelpunten. Er stond voorlopig nog niemand op om de aanval van Gent echt te dragen, al geeft Louwagie dat de club zijn spelers, waaronder Pedersen, misschien wat meer tijd moet geven.

Louwagie wil in de winterstop toch een ‘niveauverhogende’ spits binnenhalen. Op de vraag of Cyriac nog in aanmerking komt is de manager duidelijk: “Neen.” Over een mogelijke uitleenbeurt van Ruiz houdt hij zich wat meer op de vlakte. Louwagie betwijfelt naar eigen zeggen dat Fulham zijn spits zou willen verhuren, gezien de financiële en sportieve situatie van de Londense club.

Louwagie neemt het op voor El Ghanassy

Verder neemt de grote man van AA Gent het ook op voor de fel bekritiseerde El Ghanassy. Al geeft hij toe dat de voormalige Rode Duivel een speler ‘met meer dan één handleiding’ is. Over de prestaties van de Marokkaanse Belg is Louwagie wel vol lof. “Zoek maar eens een buitenspeler die evenveel scoorde als El Ghanassy.” Het 23-jarige enfant terrible van de Buffalo’s vond het voorbije jaar al tien keer de weg naar de netten, vijf keer bij Heerenveen en vijf keer bij AA Gent. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties