Liverpool wil sterspeler langer vastleggen

Liverpool wil sterspeler langer vastleggen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is bezig aan een sterk seizoen in de Premier League. Het staat op een gedeelde tweede plaats en doet voor het eerst sinds lang weer mee voor de prijzen. De prestatie is hoofdzakelijk te danken aan een speler: Luis Suarez.

De Uruguayaan verkeert in de vorm van zijn leven. Hij scoorde al 17 keer in elf competitieduels. Suarez moest wegens schorsing de eerste maanden van de Premier League aan zich laten voorbijgaan. De beleidsbepalers van Liverpool willen hun speler dan ook belonen met een flinke salarisverhoging.

Liverpool-directeur Ian Ayre is volgens divers Britse media naar Barcelona gevlogen om te onderhandelen met zaakwaarnemer Pere Guardiola. Mocht de 26-jarige Suarez instemmen met een verlengd verblijf bij de Merseyside-club, zou hij wekelijks 240.000 euro op zijn bankrekening mogen bijschrijven. Momenteel verdient de spits 130.000 euro per zeven kalenderdagen, een mooie opwaardering dus.

Of Suarez de club trouw zal blijven, valt af te wachten. Een fan heeft alvast een originele manier bedacht om zijn held vijf jaar langer op Anfield te houden:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties