Rednic: "De Beker is prioriteit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rednic: "De Beker is prioriteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Beker is de kortste weg naar Europa, het blijft één van de hardnekkigste dooddoeners in deze sport. AA Gent maakt er overigens geen geheim meer van dat het die Beker maar wat graag zou winnen.

Sander De Graeve in Gent

"De Beker is prioriteit", aldus Mircea Rednic op de persbabbel. "Het is een competitie waar we nu toch iets meer aandacht aan schenken. We moeten die twee wedstrijden goed doorkomen nu. Scoren en geen goal pakken is ideaal, dan staan zij onder druk."

Het feit dat grote teams als Anderlecht, Club Brugge en Standard al uitgeschakeld zijn, zorgt ervoor dat de Beker nog meer door de Gentse hoofden spookt. "Dat is een voordeel voor ons. We kunnen die trofee winnen, dat denken we alvast."

Rednic ziet nog steeds evolutie in zijn Gent, maar geeft aan dat het fysieke werk nog steeds niet af is. "We hebben goed gewerkt, maar lopen nog achter op de anderen die hun basis in de zomer gelegd hebben." Het trainingskamp in de winter zal alvast zwaar zijn. "We zullen twee trainingen per inlassen. We hebben ook matchen, zoals tegen Groningen, maar dat is ook gewoon een training voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties