Tottenham en Manchester United willen naar halve finales

Redactie
| 0 reacties
Tottenham en Manchester United willen naar halve finales
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de toppers in de Engelse League Cup. Daar zitten we al aan de kwartfinales.

Straks om 20.45 uur staan er twee leuke duels op het programma in de League Cup. Zowel Tottenham als Manchester United willen de halve finales bereiken. 

Voor Tottenham - met mogelijk diverse Belgen - staat er een duel met West Ham United op het programma. Manchester United staat dan weer voor een belangrijk duel op het veld van Stoke City. The Mancunians willen de slechte start in de competitie op alle andere fronten proberen goed te maken. 

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Stoke City uitpakken met een stunt?

Waag een gokje via Unibet. Als Stoke wint, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 480 euro. Gokken op een gelijkspel is ook de moeite waard: 240 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties