Lokeren erg bedrijvig: "Pollet in het vizier als Harbaoui vertrekt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Lokeren erg bedrijvig: "Pollet in het vizier als Harbaoui vertrekt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is erg bedrijvig op de transfermarkt. De Waaslanders namen maandagavond afscheid van Jérémy Taravel en verwelkomen eind deze week wellicht Onür Kaya van Sporting Charleroi. Maar ook in de voorhoede volgen er mogelijk verschuivingen.

Zo is de kans zeer reëel dat Peter Maes vanaf januari niet meer kan beschikken over Hamdi Harbaoui. De Tunesische aanvaller heeft zijn zinnen gezet op vertrek en de kans is groot dat hij tijdens de wintermercato andere oorden opzoekt.

Als Harbaoui vertrekt, dan gaat Lokeren sowieso op zoek naar een vervanger. Voor die vervanger klopt het dan mogelijk opnieuw aan bij Charleroi, waar het zo goed als zeker ook al Onür Kaya wegplukt (lees HIER).

De Waaslanders zouden namelijk hun oog laten vallen hebben op David Pollet, de vlot scorende aanvalsleider van De Zebra’s. Pollet vond dit seizoen reeds negen keer de weg naar doel en past in het profiel dat Lokeren voor ogen heeft. “Dat klopt. Als er beweging komt in het dossier-Harbaoui, dan komt Pollet meteen in het vizier” aldus sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties