Zaakwaarnemer Benteke duidelijk: "Geruchten uit de lucht gegrepen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zaakwaarnemer Benteke duidelijk: "Geruchten uit de lucht gegrepen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke wordt de laatste dagen veelvuldig geciteerd op de geruchtenmolen. De zaakwaarnemer van de Rode Duivel ontkent echter een mogelijke verhuis. "Hij wil nu eerst en vooral revalideren."

Door Cédric De Volder

Diverse media berichtten vandaag omtrent een nakende verhuis van Christian Benteke naar Atlético Madrid. Los Colchoneros informeerden in het tussenseizoen eventjes naar de diensten van de Rode Duivel om het vertrek van Radamel Falcao op te vullen. Kismet Eris ontkent op dit moment echter alle geruchten.

"Geruchten zijn uit de lucht gegrepen"

"Het rumoer omtrent zo'n transfer is volledig uit de lucht gegrepen", aldus Kismet Eris in een reactie aan Voetbalkrant.com.  "Ik zou zo'n gerucht kunnen begrijpen als Christian de voorbije weken de pannen van het dak speelde. Maar het is geen geheim dat hij momenteel een mindere periode doormaakt. Nee, dit is larie."

De voormalige aanvaller van onder meer KRC Genk en Standard kan de feestdagen bovendien in België vieren. Benteke kampte de voorbije weken met een kwaaltje aan de knie en stoomt zich momenteel onder de hoede van Lieven Maesschalck klaar voor 2014.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties