Drie spelers op overschot bij Genk

Caroline Tonnelier
| 36 reacties
Drie spelers op overschot bij Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Eerder vandaag liet Standard al weten dat drie spelers mogen vertrekken. Ook KRC Genk heeft een trio op overschot. De club zoekt in januari een oplossing voor de spelers in kwestie.

Volgens Het Belang van Limburg mogen Ojo, Limbombe en Croux andere oorden opzoeken. De twee youngsters zouden mogen vertrekken op uitleenbasis, terwijl het er naar uitziet dat de Nigeriaan de Limburgers definitief mag verlaten.

Limbombe liet enkele weken geleden al verstaan dat hij meer speelkansen wil en een uitleenbeurt zou dan ook ideaal kunnen zijn voor de belofte. De nog altijd maar 19-jarige flankaanvaller kreeg wel al wat speelminuten, maar moest meestal vanop de bank starten en kon ook nog niet echt het ongelijk van coach Been bewijzen.

Ojo definitief weg?

Ploegmaat Croux kan zich beter vinden in zijn rol als invaller, maar ook voor hem zou Genk een uitleenbeurt in gedachten hebben. In het verleden toonde Westerlo al interesse in de diensten van de jonge Limburger. Voor Ojo lijkt er geen toekomst meer te zijn in Genk. De 25-jarige Nigeriaan kwam sinds zijn overgang van Bergen amper aan spelen toe en kon nog maar één keer scoren in 17 wedstrijden. 

Of ook Hamalainen mag hopen op een uitleenbeurt is niet duidelijk. De linksback komt amper aan spelen toe als doublure van Tshimanga en wil zelf graag een oplossing vinden voor zijn situatie. Naar eigen zeggen zouden een aantal Belgische clubs alvast interesse hebben in een overgang op huurbasis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties