Wenger gaat niet aandringen voor Suarez

Wenger gaat niet aandringen voor Suarez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft er een uitstekende eerste seizoenshelft opzitten. The Gunners prijken bovenaan in de Premier League met één punt voorsprong op Manchester City. Het zal dus niemand verbazen dat Wenger van versterkingen geen prioriteit maakt, ook niet van Luis Suarez.

De spits in vorm tekende onlangs een nieuw contract bij Liverpool. "We gaan hem niet benaderen. Hij heeft een nieuw contract getekend. En we hebben nu ook Bendtner en Podolski terug", aldus Wenger op een persconferentie.

Hij blijft wel zijn ogen open houden voor opportuniteiten. "Ik weet niet of wij iets gaan doen op de transfermarkt, maar we blijven alert en als iets speciaals voorbij komt, zullen we er eens goed naar kijken." Wenger staat sowieso al niet bekend om zijn grote koopwoede. De inlijving van Mesut Özil was deze zomer een stijlbreuk. De Duitser van 50 miljoen euro bewees wel reeds zijn waarde.

"We zijn niet wanhopig op zoek naar versterkingen. We hebben een brede selectie, dat is wel gebleken. We speelden tegen Newcastle United en West Ham United met een compleet ander middenveld. Toch bleef het niveau hoog met andere spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties