Regi Van Acker schept duidelijkheid: "Spelers drongen aan op mijn aanblijven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Regi Van Acker schept duidelijkheid: "Spelers drongen aan op mijn aanblijven"
Foto: © SC

Een opmerkelijk verhaal in tweede klasse de voorbije dagen. Hoogstraten zette de samenwerking met zijn coach Regi Van Acker stop, maar kwam even later op zijn stappen terug. "Bestuur, spelers en ikzelf hebben een goed gesprek gehad", zo zegt de coach aan Voetbalkrant.com.

Regi Van Acker is op dit moment dus nog altijd coach van de voorlaatste in tweede nationale. Hij wil dan ook niet te lang blijven stilstaan bij wat er zich de voorbije dagen afspeelde. “Wij moeten daar geen conclusies aan vastknopen. Het ging om een miscommunicatie, maar intussen is er klaarheid geschept.”

Over wat ging dat dan precies, die miscommunicatie? “Er waren intern wat kleine irritaties en die zijn eigenlijk verkeerd geïnterpreteerd. Dat leidde tot mijn ontslag, maar na een goed gesprek werd dat meteen herzien en mocht ik aanblijven als coach van Hoogstraten. De spelers drongen ook aan op mijn aanblijven.”

"Wij zullen niet investeren ten koste van alles"

Hoogstraten staat momenteel voorlaatste in de Belgacom League. Is Van Acker nu extra gemotiveerd om zijn team te verzekeren van het behoud? “Ik hoef mij niet extra te bewijzen en zal op dezelfde manier blijven verder werken. Wij hebben een plan opgemaakt aan het begin van het seizoen en willen ons daar aan houden.”

“Wij zullen niet – zoals enkele andere tweedeklassers dat wel doen – fors investeren ten koste van alles. Ik knok liever tot de laatste speeldag voor het behoud met beperkte middelen, dan dat we moeten investeren en volgend jaar met financiële problemen kampen. Wij willen liefst in orde zijn met alles.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties