Belangrijke zeges voor Espanyol en Elche

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Belangrijke zeges voor Espanyol en Elche
Foto: © SC

Nadat Real Madrid gisteren zijn doelpuntensaldo opkrikte tegen Real Betis, stonden gisteren nog drie duels op het programma in de Primera División. Espanyol deed door winst tegen Celta een uitstekende zaak in de rangschikking.

De Catalanen haalden het in eigen huis met 1-0 dankzij een late treffer van Sergio García. Espanyol klimt daardoor voorlopig naar de achtste plek, op vijf punten van nummer zeven Sevilla.

Ook Elche behaalde een belangrijke overwinning. In een rechtstreeks degradatieduel pakte het een 2-0 thuisoverwinning tegen Rayo Vallecano. Elche werd een handje geholpen door scheidsrechter Pérez Montero, die vroeg in de wedstrijd een twijfelachtige penalty toekende en bovendien Baena met rood naar de kant stuurde. Edu Albacar (vanop de stip) en Javi Marquéz zorgden voor de doelpunten.

Dankzij deze zege vergroot Elche de afstand met de degradatiezone tot vijf punten. Nummer achttien Valladolid heeft wel nog een wedstrijd tegoed. In het derde duel van gisterenavond tussen Granada en Osasuna bleef het 0-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties