Coucke enthousiast: "Grootste transfer ooit voor KVO"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Coucke enthousiast: "Grootste transfer ooit voor KVO"
Foto: © SC

Marc Coucke heeft vanavond de nieuwste aanwinst van KV Oostende voorgesteld. "Dit is de grootste transfer ooit voor de club", aldus de voorzitter over Andile Jali.

Cédric De Volder in Oostende

De 11-voudig Zuid-Afrikaans international tekende een contract tot 2017 in het Albertpark. Bovendien bevat de overeenkomst een optie voor twee bijkomende seizoenen. Andile Jali komt over van Orlando Pirates.

"Dit zal één van de beste spelers ooit worden in Oostende", bewierookt Marc Coucke de 23-jarige verdedigende middenvelder. "Op die manier bouwen we verder aan ons weireldploegsje. Met Didier Ovono en Franck Berrier staat onze as voor volgend seizoen al op poten."

"As voor volgend seizoen op poten"

Ook de aanwinst zelf nam - in quasi perfect Engels - het woord eventjes over. "Ik ben ongelooflijk blij om hier te zijn", aldus Jali. "Bovendien ben ik onder de indruk van het fanatieke publiek van Oostende. Ik ben klaar om hier te schitteren."

Voor de volledigheid: Jali zal met rugnummer 15 aantreden in het Albertpark. De Zuid-Afrikaan legt maandag nog de afsluitende medische testen af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties