Reactie Vermeulen: "We maken onze kansen nog steeds niet af"

Vermeulen: "We maken onze kansen nog steeds niet af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronny Van Geneugden kreeg deze week zijn ontslag op OHL en tijdens de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach neemt assistent Herman Vermeulen de honneurs waar. Hij zag ondanks de overwinning nog steeds werkpunten voor zijn Leuven.

Aernout Van Lindt in Leuven

Uiteraard was Herman Vermeulen zeer blij met de belangrijke drie punten die OHL wist te grijpen tegen een sterk team als Zulte Waregem.

Maar de interim-coach was toch niet helemaal tevreden: "We maken onze kansen nog altijd niet af, dat zie je vandaag ook weer. Dat blijft zo, dus daar moeten we aan blijven werken."

"Sportief project verder zetten"

Eerstdaags zal OHL aankondigen wie de nieuwe coach wordt. Emilio Ferrera? Of toch nog Leekens, De Boeck of een witte merel? Vermeulen laat het niet aan zijn hart komen: "Ik beslis er niet over wie de nieuwe coach wordt. Dat is ook geen beslissing die ik moet nemen.

De club is belangrijker dan wie nu juiste de nieuwe coach wordt, meent Vermeulen: "Wie het ook is, we moeten ons sportief project voortzetten de komende zeven match om ons proberen te redden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties