Januzaj neemt WAG mee naar goedkoop kiprestaurant

Januzaj neemt WAG mee naar goedkoop kiprestaurant
Foto: © SC

Adnan Januzaj liet ons dit seizoen al smullen van zijn voetbaltalent, maar ook naast het veld liet de Albanese Belg zich nu opvallen. Hij nam de 25- jarige schone Melissa mee op date… naar een kiprestaurantje.

Hoewel de 18-jarige speler van Manchester United wekelijks meer dan 30.000 euro opstrijkt, kon er voor zijn date niet al te veel van af. Hij nam de 25-jarige Melissa niet mee naar een duur restaurant, maar naar een Nando’s kiprestaurant.

Januzaj en Melissa keken daarna nog naar X Factor en daarna moest de date van het jonge talent hem nog eens naar huis voeren ook. “Ik keek uit naar de date en had veel werk gestoken in mijn kledij en dergelijke. Ik moest hem naar huis voeren in mijn blauwe Ford Fiësta", zo zegt Melissa in de Britse roddelpers.

Dat een zoveelste verhaal van één of andere WAG de kranten haalt, is allesbehalve naar de zin van enkele voetballers uit de Premier League. “Zulke meisjes maken me ziek. Ik snap niet hoe dit in de kranten komt", aldus Tottenhamspeler Andros Townsend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties