Mourinho over succes City: "Geluk"

Caroline Tonnelier
| 14 reacties
Mourinho over succes City: "Geluk"
Foto: © SC

Maandag staat in Engeland de kraker tussen Manchester City en Chelsea op het programma. In de aanloop naar de wedstrijd weerlegt Chelsea-coach Mourinho alvast de bewering van Tottenham-coach Sherwood dat City op dit moment de beste ploeg van de planeet is.

Volgens de Portugees heeft City de afgelopen weken heel wat geluk gehad, vooral op het vlak van arbitrale beslissingen. “De scheidsrechters doen hun best, maar ze maken vergissingen. Normaal gezien worden die verdeeld over de teams. Zij hebben echter alles in hun voordeel.” Mourinho verwees onder meer naar de afgekeurde goal van Tioté (Newcastle) en de wedstrijd tegen Liverpool, met ook een afgekeurde goal en een niet toegekende penalty voor The Reds. Hij had het ook over de match van eerder deze week, toen ook Tottenham een doelpunt afgekeurd zag worden en een discutabele penalty en rode kaart tegen kreeg.

Mourinho is het niet eens met Sherwood, die na de pandoering tegen City liet optekenen dat de ploeg van Pellegrini momenteel de beste van de planeet is. “Misschien is voor de Tottenham-manager Engeland de planeet. Je zal wel zien in de Champions League (waar City het opneemt tegen Barcelona, nvdr). Je zal de komende maanden wel zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties