Reactie Engels: "Van Bergen mag je gewoon niet verliezen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Engels: "Van Bergen mag je gewoon niet verliezen"
Foto: © SC

Bjorn Engels en Club Brugge ontsnapten tegen RAEC Mons aan een twee op twaalf. De verdediger is er echter van overtuigd dat er tegen de play-offs een blok op het veld zal staan.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme plande de afgelopen week zelfs een heuse 'familievergadering' in de blauw-zwarte kleedkamer. "En dat heeft ons goed gedaan", aldus Bjorn Engels. "Club Brugge moest opnieuw als één team voetballen en dat hebben we tegen Bergen bewezen. Ik ben enorm tevreden over de getoonde mentaliteit."

"Alles aan doen om gat met Standard dicht te rijden"

"Het is jammer dat het doelpuntje niet viel in die eerste helft", gaat de verdediger verder. "De wedstrijd zou in dat geval alvast een pak rustiger gelopen zijn. Of ik nog in een driepunter geloofde na de gelijkmaker? Ik vloekte even, ja. Maar tegen Bergen mag je simpelweg niet verliezen."

Op die manier blijft Club op tien punten van Standard hangen. Gelooft blauw-zwart nog in de titel? "In de play-offs kan er nog veel gebeuren", besluit Engels. "We gaan er alvast alles aan doen om het gat dicht te rijden. Al wil ik nu vooral genieten van deze overwinning. Het goede gevoel na de nederlaag bij RSC Anderlecht is belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties