Reactie Brillant hekelt arbitrage: "Er moet een grote club naar de finale, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Brillant hekelt arbitrage: "Er moet een grote club naar de finale, hé"
Foto: © SC

Frédéric Brillant baalde na de verloren halve finale tegen Sporting Lokeren. De verdediger is vooral niet te spreken over de spelleiding. "Mag een kleine club niet naar de finale misschien?"

Cédric De Volder in Oostende

Frédéric Brillant doelt met zijn uitspraken vooral op zijn afgekeurde doelpunt. De verdediger knikte tijdens de eerste verlenging een corner tegen de touwen, maar Johan Verbist zag een fout op Barry Boubacar Copa. "Ik denk dat Oostende niet groot genoeg is om de finale te spelen. De scheidsrechter had duidelijk geen zin om iets in ons voordeel te fluiten."

"Unieke kans op Europees voetbal"

De scheidsrechter van dienst blies vervolgens de wedstrijd eventjes af na relletjes in het Lokeren-vak. "We waren op dat moment nochtans op dreef", gaat Brillant verder? "Lokeren kwam alleszins een pak sterker uit de kleedkamer. Of we desalniettemin een grootse wedstrijd hebben gespeeld? We hebben niet gewonnen, hé."

"Ik vrees dat spelers zoals wij deze kans nooit meer zullen krijgen", besluit een teleurgestelde Fransman. "Het is niet het mislopen van de finale op zich die enorm veel pijn doet, maar ook die unieke kans om eens van Europees voetbal te proeven. Maar goed, hopelijk kunnen we dit seizoen nog enkele wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties