Marnick Vermijl: "Competitiever worden bij NEC"

bart ver elst
| 5 reacties
Marnick Vermijl: "Competitiever worden bij NEC"
Foto: © SC

Marnick Vermijl wordt dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan NEC Nijmegen. De 22-jarige verdediger leert er een andere manier van spelen kennen.

NEC staat al het hele seizoen in de onderste regionen van de Eredivisie. Het is voor Vermijl een grote aanpassing in vergelijking met de beloften van Manchester United. “Bij de beloften van United hadden we altijd balbezit, waardoor ik als vleugelverdediger regelmatig mee naar voor kon oprukken. Bij NEC kan ik dat niet doen, daar komt verdedigen op de eerste plaats.”

“Volgend jaar zal ik waarschijnlijk andere oorden opzoeken, want de club verhuurt niet vaak een speler twee opeenvolgende seizoenen aan eenzelfde club. Ik hoop dan op United of een club uit de Premier League of uit The Championship”, vertelt Vermijl in Het Belang Van Limburg.

Rafael speelt bij Manchester United op de rechtsachter maar is dit seizoen vaak geblesseerd. “Soms denk ik dan dat ik daar had kunnen staan, maar voor mij is het gewoon ontzettend belangrijk dat ik elke week speel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties