Reactie Biebauw hield KVM overeind: "Deed deugd om weer in doel te staan"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Biebauw hield KVM overeind: "Deed deugd om weer in doel te staan"
Foto: © SC

Dat KV Mechelen zaterdagavond een punt meenam uit Leuven, heeft het voor een groot stuk te danken aan Wouter Biebauw. Die verving de geblesseerde Pacovski en hield zijn team enkele keren overeind.

Robby Morren in Leuven

"Ik heb mijn match gepakt", zo trapte de doelman een open deur in. Door de afwezigheid van Pacovski mocht Biebauw plaatsnemen onder de lat en dat deed hij met verve. "Ik doe altijd mijn best, maar ik moet toegeven dat het deugd deed om terug in de goal te staan."

De goalie ziet dat KV Mechelen het op dit moment vooral moet hebben van zijn vechtlust. "We helpen elkaar, we vechten samen voor elke meter. Dat is de sterkte van dit team, dat is de manier waarop je in zulke matchen punten moet pakken."

Biebauw was dan ook de eerste om toe te geven dat de supporters geen hoogstaande pot voetbal zagen. "Ons doel was om punten te pakken. We keerden met één punt terug en daar zijn we tevreden mee. We lagen niet onder. Je voelde wel de druk langs de 2 kanten, niemand wilde een tegentreffer pakken en dan zie je geen mooi voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties