Overzicht Premier League: Liverpool doet goede zaak, Chadli scoort beauty voor Tottenham

Nicola Cantoro
| 1 reacties
Overzicht Premier League: Liverpool doet goede zaak, Chadli scoort beauty voor Tottenham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft een uitstekende zaak gedaan in de titelstrijd. Arsenal kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Man U en Chelsea speelde gisteren al gelijk tegen West Brom. Nacer Chadli scoorde een mooi doelpunt voor Tottenham.

Arsenal-Manchester United: 0-0

De topper in Engeland tussen Arsenal en Manchester United is geëindigd in een troosteloos gelijkspel. Arsenal maakte meer aanspraak op de overwinning, maar kon niet scoren. Aan de overkant trof Van Persie de lat.  ManU moet blij zijn met het gelijkspel, maar schiet er niets mee op. Arsenal lijdt net als titelconcurrent Chelsea puntenverlies.

Newcastle-Tottenham: 0-4

Tottenham heeft Newcastle in de pan gehakt met droge 0-4-cijfers. Paulinho en Adebayor beslisten de match in het voordeel van de Spurs. Chadli viel een kwartier voor tijd in en scoorde nog een beauty. In de slotminuten schoot de Belg vanop twintig meter. De bal verdween in de rechter bovenhoek. Vertonghen speelde de hele match alweer centraal in de defensie.

Fulham-Liverpool: 2-3

Een vreselijke own goal van van Kolo Touré hielp Fulham op voorsprong te klimmen in Craven Cottage. Sturridge maakte nog voor rust gelijk voor Liverpool, maar de hekkensluiter kwam alweer op voorsprong via Richardson. Coutinho maakte twintig minuten voor affluiten alweer gelijk op assist van Sturridge. Liverpool leek, net als Manchester United vorig weekend, af te stevenen op een teleurstellend gelijkspel tegen Fulham. Gerrard besliste daar met een strafschopdoelpunt in blessuretijd anders over.

Stoke City-Swansea FC: 1-1

Het duel tussen Stoke City en Swansea FC was het derde gelijkspel van de avond in Engeland. Peter Crouch opende de score in de eerste helft voor de thuisploeg. Chico Flores stelde gelijk voor Swansea na rust.

De wedstrijden Manchester City-Sunderland en Everton-Crystal palace werden afgelast wegens overvloedige regenval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties