Benteke: "Het zou mooi zijn als ik nog wat doelpunten kan maken"

Benteke: "Het zou mooi zijn als ik nog wat doelpunten kan maken"
Foto: © SC

Christian Benteke presteert goed de laatste weken. Hij scoort en hij laat scoren. Nochtans had de Rode Duivel het niet makkelijk in het begin van het seizoen. Door blessureleed haalde hij niet het gewenste niveau. Nu is hij naar eigen zeggen weer fit.

Vorig jaar was Christian Benteke de sensatie in de Premier League. Negentien keer wist hij de weg naar het doel te vinden. Dit seizoen zit hij nog maar aan zeven stuks, maar dat komt door twee zware blessures. “Ik had een heupblessure en dat was heel lang geleden dat ik niet kon spelen. Dat was erg moeilijk voor mij”, aldus Benteke aan Birmingham Mail.

“Ik wilde te snel terugkeren, maar de trainer zei me dat ik hard moest werken in België. Daarna raakte ik geblesseerd aan de knie. Maar nu zijn al die problemen weg. Ik ben weer fit en ik speel goed.”

De spits hoopt dit seizoen nog belangrijk te zijn voor Aston Villa. “Het zou mooi zijn als ik nog wat doelpunten kan maken. Maar het maakt niet uit wie de doelpunten maakt. Ik ben net zo blij als iemand anders scoort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties