Wie schaart zich bij de laatste vier in Beker van België voor vrouwen?

Wie schaart zich bij de laatste vier in Beker van België voor vrouwen?
Foto: © SC

En toen waren ze nog met acht in de Beker van België voor vrouwen. Straks worden dat er vier, want om 14.30 uur wordt er gevoetbald in België. Op drie verschillende plaatsen wel maar, door een uniek gegeven in Luik.

Zowel Standard A als Standard B wisten zich namelijk te plaatsen voor deze kwartfinales. Op de Academie Dreyfus in Angleur proberen zij zich beiden naar een halve finale te knokken, waarin ze tegen elkaar moeten spelen.

Standard A - deze week nog hofleverancier bij de Red Flames in Zwolle - denk maar aan Wullaert, Zeler, Coutereels, Demoustier, ... - probeert OH Leuven af te houden, Standard B zal hetzelfde willen doen met Anderlecht.

Lierse op weg naar finale?

In de provincie Antwerpen ook twee duels vandaag: Lierse - Gent en Antwerp - Club Brugge. Lierse droomt luidop van een bekerfinale en met eerste een duel tegen Gent en daarna eentje tegen de winnaar uit Antwerp - Club Brugge zijn zij op papier misschien ook wel de grootste kanshebber.

Maar in Bekervoetbal weet je nooit, dus zullen we moeten wachten tot 16.15 uur alvorens we de vier halve finalisten kennen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties