Reactie Galitsios over strafschop: "Ik raakte hem helemaal niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Galitsios over strafschop: "Ik raakte hem helemaal niet"
Foto: © SC

De wedstrijd tussen AA Gent en Sporting Lokeren leek lange tijd op een nipte 1-0 overwinning voor de thuisploeg af te stevenen. Dat eerste doelpunt kwam er na een vermeende strafschopovertreding van Galitsios op Diabaté. Daar wou de Griek achteraf nog iets over kwijt.

Sander De Graeve in Gent

"Ik raakte hem helemaal niet, ik trok me nog weg en stopte voor ik bij hem kwam", aldus de rechtsachter van Lokeren. "Bij ons thuis werd die strafschop waarschijnlijk niet gefloten. De ref was nerveus en niet zeker van zijn zaak. Anders had hij me toch geel gegeven? Het was echt geen strafschop."

"Gent probeerde ons ritme te breken en speelde erg fysiek, volgens mij verdienden ze een rode kaart vanmiddag." De strafschop kwam erg ongelegen. "Gent kreeg niets klaar tegen ons. We hadden veel meer balbezit en speelden ook veel beter dan Gent. Het was gewoon een ongelukkig moment van de ref."

Uiteindelijk was hij uiteraard tevreden met de gelijkmaker. "We moesten hier winnen, maar als je op het eind gelijk kan maken ben je blij met het punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties