Reactie Kumordzi blikt vooruit: "Met dezelfde mentaliteit tegen Anzhi"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Kumordzi blikt vooruit: "Met dezelfde mentaliteit tegen Anzhi"
Foto: © SC

Kumordzi mocht tegen Lierse opnieuw zijn plaats innemen op het middenveld ten koste van Camus. Met de Ghanees boekte Genk een belangrijke overwinning in Lier. "Ditmaal koos het geluk onze kant."

Robby Morren in Lier

"We moesten winnen tegen Lierse, deze drie punten zijn heel belangrijk", glimlachte de middenvelder. Dat Genk het geluk ditmaal aan zijn zijde had, stak de Ghanees niet onder stoelen of banken. "Wij hadden het geluk dat ons de vorige wedstrijden al eens ontbrak."

"Ik vond onze eerste helft iets minder goed, de wedstrijd was gesloten. De tweede helft was beter en we creëerden wel een  aantal mogelijkheden. De opluchting was groot toen Gorius de bal binnentrapte."

Tegen Club Brugge moest Kumordzi plaatsruimen voor Camus, maar zaterdagavond koos Mario Been opnieuw voor wat meer body op het middenveld. "Ik kreeg dezelfde instructies mee als op KV Mechelen. Het is een iets andere rol voor mij maar ik speel waar de coach mij nodig heeft. Ik voel ook dat ik nog steeds progressie maak."

Zelfde mentaliteit tegen Anzhi

Donderdag neemt Genk het in Rusland op tegen Anzhi. Kumordzi wil dezelfde vechtlust zien om een goed resultaat neer te zetten. "We hopen het in Europa natuurlijk evengoed te doen als in de poulefase. We moeten donderdag dezelfde mentaliteit brengen als tegen Lierse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties