Reactie Marlies Verbruggen (Antwerp): "Willen wegraken van laatste plaats"

Marlies Verbruggen (Antwerp): "Willen wegraken van laatste plaats"
Foto: © SC

Marlies Verbruggen ging in de kwartfinales van de Beker voor Vrouwen onderuit met Antwerp tegen Club Brugge. Mogelijk was het ook meteen de laatste wedstrijd van Antwerp Ladies op den Bosuil.

Aernout Van Lindt in Antwerpen

De speelsters van Antwerp wisten zaterdag zelf nog niet hoe de vork precies in de steel zit wat betreft hun toekomst. "Wij hebben het ook gehoord via de pers dat dit mogelijk de laatste match was van het seizoen op Den Bosuil", aldus Marlies Verbruggen na de verloren bekermatch tegen Club Brugge. "Maar we weten nog van niets officieel. Mogelijk wijken we uit naar Kontich. Dat is niet zover rijden van hier."

De wedstrijd zelf was een ontgoocheling voor de Antwerp Ladies: "Na de eerste helft snap je niet dat we hier verliezen. We hadden met een voorsprong de rust in gemoeten, maar het lukte weer niet. Het zat niet mee, na de 2-0 hebben we risico's genomen. Of de wind een rol speelde? Misschien wel bij het bepalen van de details, maar het viel nog mee. Dit is een zure appel."

Het is niet de eerste keer dat het net niet is voor Antwerp: "De drive en de wil is er wel, maar de omstandigheden zitten nooit mee. Op training vliegen we er in, maar het lukt op matchen al een heel seizoen niet. We willen nu in de competitie er voor zorgen dat we niet laatstes worden, het duel in Gent op vrijdag is wat dat betreft al heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties