Mario Been niet langer trainer van Racing Genk

Mario Been niet langer trainer van Racing Genk
Foto: © SC

Mario Been is niet langer coach van Racing Genk. De 0-2 nederlaag tegen Waasland-Beveren is de doodsteek voor de Nederlandse trainer.

Racing Genk liet het nieuws zelf weten via haar website. De 0-2 nederlaag tegen Waasland-Beveren was dus de druppel voor het bestuur van de Limburgse club. De club wil hun trainer wel bedanken voor de successen die zijn geboekt, maar de ommekeer dit seizoen bleef volgens de club te lang uit.

Onder Mario Been werd 9 op 39 gehaald in de laatste dertien competitiewedstrijden. Als klap op de vuurpijl was er ook de uitschakeling in de beker tegen Oostende en ook de Europese wedstrijd van donderdag in Anzhi was ongeïnspireerd.

Het volledige bericht op de website van de club:

KRC Genk heeft de samenwerking met Mario Been beëindigd. Na de thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren zondagavond werd duidelijk dat de hoognodige ommekeer in de resultaten in de Jupiler Pro League  al te lang uitbleef.   

KRC Genk en Mario Been wensen te benadrukken dat beide partijen deze beslissing betreuren. KRC Genk wenst Mario Been te bedanken voor de vele mooie successen die er onder zijn trainerschap zijn beleefd.

Er zal zo snel mogelijk werk gemaakt worden van het aanstellen van een nieuwe coach. Ondertussen zullen de trainingen geleid worden door Pierre Denier en Hans Visser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties